Χρήσεις

Το Paw protection χρησιμοποιείται σε σκύλους και γάτες για να προστατεύσει τα πελματικά φύματα (πατούσες). Χρησιμοποιείται τόσο σε κρύο όσο και σε ζέστη, δηλαδή σε κάθε περίπτωση που η πατούσα του ζώου έρχεται σε επαφή με επιφάνειες που δεν έχει συνηθίσει το ζώο. Τέτοιες περιπτώσεις είναι το χιόνι για ζώα ορεινών περιοχών, το κακοτράχαλο χώμα που θα τραυματίσει την πατούσα (ζώα σε κυνήγι), η καυτή άσφαλτος (ιδιαίτερα στη χώρα μας), η καυτή άμμος κλπ. Επίσης χρησιμοποιείται σε σκασμένες πατούσες για να βοηθήσει στη γρήγορη επούλωση. Ακόμη, μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε όλες τις περιπτώσεις σκληρύνσεων του δέρματος (ακρορίνιο, κάλλοι, αγκώνες κλπ.).

Πότε να δώσω Paw Protection στο ζώο μου;

Ο κτηνίατρος σας είναι ο αρμοδιότερος για να σας ενημερώσει για όποιο πρόβλημα έχει το ζώο και πως θα το αντιμετωπίσετε. Οι κτηνίατροι συστήνουν το Paw Protection σε ζώα που θα εκτεθούν σε εξωτερικούς χώρους ή που έχουν σκάσει τα πελματικά τους φύματα και χρειάζονται βοήθεια στην επούλωση.

Μπορώ να δίνω το Paw Protection συνεχώς;

Δεν αντενδείκνυται, ούτε είναι επιβλαβές. Το διάστημα πρέπει να το ορίσει ο κτηνίατρος, σύμφωνα με το εκάστοτε πρόβλημα.

Σε πόσο καιρό θα δω αποτελέσματα;

Ο κτηνίατρος σας θα εκτιμήσει την κατάσταση στην τακτική επανεξέταση. Σε γενικές γραμμές, η απλή προστασία θέλει εφαρμογή τις φορές που το ζώο είναι εκτεθειμένο, ενώ η προσπάθεια να μαλακώσει ένας κάλλος μπορεί να απαιτεί εφαρμογή για μερικούς μήνες.